1xbet SI bonus 100%

Kakšne bonuse nudi stavnica 1xbet?

1xbet si bonus Bonus od depozita. Bonus v 1xbet lahko pridobite že pri prvem depozitu, do višine 100 %, vendar ne več kot 100 EUR. Za pridobitev bonusa se je treba registrirati in vplačati prvi depozit v znesku vsaj 10 €. Nato bo bonus takoj prištet.

Za pridobitev bonusa ob registraciji je pa treba izpolniti tudi dodatne pogoje. Prvič, bonus lahko dobi izključno račun s popolnoma izpolnjenim profilom. Druga omejitev se nanaša na promet bonusa. V skladu s trenutnimi pogoji je treba bonus vsaj petkrat uporabiti v akumuliranih stavah. Vsaka akumulirana stava mora obsegati vsaj 3 stave, lahko tudi več. Vsaj tri stave v akumulatorju morajo imeti kvoto 1,40 ali višjo. 1xbet prizna promet samo v primeru, da so vse stave v zvezi s tem zneskom izvedene.

1xbet registracija – bonus 100 € »
Brez izpolnitve zgoraj opisanih pogojev v 1xbet ni mogoče dvigniti sredstev z računa. Bonusi in dobitki, pridobljeni iz bonusnih sredstev, se bodo šteli za neveljavne.

Bonus 1xbet ni združljiv z drugimi akcijami. Dopušča se samo en bonus za enega uporabnika. V primeru poskusa izogibanja temu pravilu se zoper uporabnika lahko uporabijo določene sankcije. V skrajnem primeru lahko pride celo do zaprtja računa in izgube vseh sredstev. V primeru, da niste zainteresirani za pridobitev bonusa, lahko se mu vnaprej odrečete.

Redne akcije

Trenutno spletna stavnica 1xbet nudi široko paleto akcij, ki se redno obnavljajo. Zanimiv je na primer bonus, ki ga lahko uporabniki pridobijo kot svojevrstno podporo po nizu izgubljenih stav.
Pogoji za pridobitev bonusa za niz več izgubljenih stav zapored so: vsaj 20 izgubljenih stav zapored v obdobju 30 dni. Tak bonus ponavadi znaša od 100 do 500 dolarjev, odvisno od višine prvotnega depozita. V primeru tega bonusa je treba še upoštevati, da če ste izbrali akumulirane stave, se morajo te nanašati na različne športe in različne izide. Sicer izgubite pravico do bonusa.
Velja poudariti, da 1xbet trenutno ne nudi bonusa reload. Ni se mogoče tudi pridružiti nobenemu reload programu zvestobe. More info here

Bonusne igre

Bonusne igre 1xbet so 1xMemo, 1xLoterija, 1xSkrinja, 1xSef, Kolo sreče in Dnevna loterija. Pravilo teh iger je pridobivanje izrednih dobitkov ali nabiranje bonusnih točk, pri čemer velja načelo, da čim več igrate, tem večjo imate šanso, da jih naberete potrebno količino.

Kakšne bonuse nudi stavnica 1xbet?
5 (100%) 1 vote