1xbet SI bonus 100%

1xbet versus tehnična podpora

1xbet si contact Kako izgleda tehnična podpora v 1xbet? Spletišče stavnice je trenutno prevedeno v 35 svetovnih jezikov in omogoča stave v več deset valutah. Temu sledi tudi tehnična podpora, ki je na voljo v več deset jezikih. Na spletni strani lahko preverite, ali je tudi vaš jezik na seznamu. Tukaj je na voljo tudi polna različica poslovnih pogojev, toda ni pričakovati, da bodo ti prevedeni v vse jezike. Najboljša rešitev je znanje angleškega jezika.

Kako lahko kontaktiram tehnično podporo 1xbet?

E-mail

Prva možnost je, da lahko v vsakem času pošljete oddelku za tehnično podporo 1xbet elektronsko sporočilo na naslov info-en@1xbet.com. Ta naslov je namenjen za splošna vprašanja, operater omogoča pa tudi stik z oddelkom za varnost na naslovu security-en@1xbet.com. Drugi kontakti niso namenjeni uporabnikom, ampak potencialnim poslovnim partnerjem in predstavnikom medijev.

1xbet – telefon

Vprašanja lahko oddelku za tehnično support 1xbet posredujete tudi po telefonu. Podpora je na voljo na telefonski številki 8 (800) 555-51-81. Vprašanja strank se rešujejo 24 ur na dan.

Obrazec za stik

Na spletišču 1xbet.com je na voljo tudi obrazec, preko katerega lahko kontaktirate delavce stavnice. Dovolj je, da navedete svoj naslov elektronske pošte, na katerega boste najverjetneje v 24 urah dobili odgovor.

1xbet versus tehnična podpora
5 (100%) 1 vote