1xbet SI bonus 100%

Depoziti in izplačila v 1xbet

1xbet se depoziti Družba 1xbet vsak dan izvede več sto tisoč pologov na račune in izplačil iz računov svojih uporabnikov, in to na varen, hiter in zanesljiv način. Plačilne operacije v stavnici 1xbet so zaščitene s certifikati in so enako varne kot katera koli transakcija največjih bank na svetu. Kakšne so torej možnosti za vplačilo depozita in izplačilo morebitnih dobitkov?

DEPOZITI:

– Plačilne kartice (takojšnje nakazilo sredstev, brez servisnih stroškov, najmanjši depozit znaša 1 EUR, izjeme so navedene v oklepajih):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– 1xbet za depozite in izplačila uporablja tudi elektronske denarnice, ki so zelo popularne med igralci na celem svetu (takojšnje nakazilo sredstev, brez servisnih stroškov)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Poleg tega najpopularnejša elektronska denarnica na spletu Skrill preko svojega vmesnika podpira tudi plačila preko naslednjih storitev:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Kot vidimo, 1xbet podpira najbrž najširši možen vmesnik za plačila za vse uporabnike s celega sveta, kar je dokaz o velikosti in popularnosti te stavnice.

IZPLAČILA:

Izplačila z računov uporabnikov v 1xbet običajno potekajo na enak način, kakršnega ste izbrali za depozite, toda v primerjavi z drugimi stavnicami se sredstva v 1xbet izplačajo tudi na druge načine, kar je v svetu spletnih stav res nadstandardna storitev.

Osebje 1xbet sredstva nakaže v 15 minutah od vložitve predloga za izplačilo dobička in je zato med najhitrejšimi v tej panogi. Kdaj bo denar dejansko prispel na vaš račun, je pa odvisno od izbranega načina plačila – preizkusili smo elektronsko denarnico 1xbet Neteller in smo denar prejeli v 5 minutah. Impozantna hitrost!

Depoziti in izplačila v 1xbet
5 (100%) 1 vote